Midden in het stadscentrum van Hasselt, aan het gezellige Molenpoortplein, bevindt zich dit unieke, gemeubelde penthouse van 240m2 met 2 zonneterrassen.

Het penthouse is gelegen op de 3e en bovenste verdieping van een wooneenheid bestaande uit 5 appartementen en werd in 2012 compleet vernieuwd! De hoogwaardige en moderne inrichting, volledig op maat gemaakt, van de open ruimtes met veel lichtinval, creƫren een heel luxueus en ruimtelijk gevoel voor de bewoners en hun gasten.

De lift komt rechtstreeks uit in het appartement en zit verborgen achter een wand. Je komt onmiddellijk terecht in de open centrale doorgang met lichtkoepels en een imposante mooie bibliotheekschuifwand.
De vestiaire werd perfect weggewerkt in de wand. In deze doorgang bevinden zich nog een apart toilet met handwasbakje en een ruime wasberging met maatkasten tot aan het plafond.
Het appartement is eveneens bereikbaar via de trap.

De prachtige open leefruimte van 84m2 biedt plaats voor een ruime zithoek en lange eettafel. Een wand met een moderne gashaard en ingebouwde kast voor TV scheidt de leefruimte met de hal. Een grote raampartij met houten luiken geeft uit op een mooi zonneterras met zicht op het Molenpoortplein en de rest van de stad. Deze raampartij kan bovendien volledig opengeschoven worden!
In de hal werd een volledige wand voorzien als verlichte barkast in teak.
Naast de leefruimte is er een bureelhoek met een apart bureelmeubel. Deze is eveneens bereikbaar vanuit de hal en via een schuifwand naar de masterbedroom.

De keuken werd afgewerkt met materialen in teak en inox en is voorzien van alle modern comfort waaronder een ruim tablet met dubbele spoelbak met designkraanwerk, osmosekraan, aparte koelcel, een inductiekookvuur met 5 zones van ATAG, een dampkap van NOVY, een oven van IMPERIAL en ruimte voor een microgolfoven. Naast de hoofdkeuken is er een bijkeuken met vaatwasser van SMEG, ijsmachine en spoelbak met vermaler en diverse inbouwkasten en lades voor bestek en servies.

Bij de masterbedroom hoort een compleet ingerichte dressing en een luxueus ingerichte badkamer met inloopdouche, apart toilet, schuifwand met leggers en een mooie lange wastafel in carrara-marmer met schuiflades in plexiglas, ingebouwd kraanwerk en brede spiegelwand.

De tweede ruime slaapkamer bevat een dubbel maatbed met nachttafels en bureeltafel. Hierbij hoort een tweede badkamer met regendouche en een houten meubel met opbouwlavabo en design kraanwerk.
Van hieruit bereik je een tweede zonneterras met een maximum aan privacy!
Zowel de masterbedroom als de tweede slaapkamer zijn afsluitbaar dankzij ingebouwde schuifwanden.

De penthouse werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd door de gerenomeerde architect Bart Lens en is voorzien van zeer veel maatkasten en werd ingericht met maatmeubilair.

Inclusief ruime kelderberging.
Inclusief 2 ondergrondse autostandplaatsen (achter elkaar).
Mogelijkheid om 2 bijkomende autostandplaatsen te huren aan 125 eur/mnd.

Dit appartement is uniek in de stad en is instapklaar!
Maximum aan privacy!

Loft Molenpoort

Molenpoort 10 bus 9 Hasselt hasselt
Limburg Belgie
op aanvraag Maak afspraak
bouwvergunning ja
dagvaarding nvt
verkooprecht nvt
oppervlakte 270 m2
verkavelingvergunning nvt